top of page

Returpolicy

Vår policy gäller 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Varor som inte går att returnera:
* Presentkort
* Nedladdningsbara programvaruprodukter

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis. Skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren.

 

När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning än, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt.
Kontakta sedan din bank. Det är ofta lite behandlingstid innan återbetalning läggs ut.

 

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på lyfenordic@gmail.com

Endast vanliga priser kan återbetalas, tyvärr kan rabatterade artiklar inte återbetalas.

Utbyten

Vi byter bara ut artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka ett mejl till hello@lyfenordic.com och skicka din artikel till: Möllebogatan 19, 212 32, Malmö, Sverige.

 

Gåvor

Om varan märktes som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en presentkredit för värdet på din retur. När den returnerade varan har mottagits skickas ett presentkort till dig.

 

Om varan inte var märkt som en gåva när den köptes, eller om presentatören fick ordern skickad till sig själv för att ge dig senare, skickar vi en återbetalning till presentgivaren och denne får reda på din retur.

 

För att returnera din produkt, ska du skicka din produkt till: Möllebogatan 19, 212 32, Malmö, Sverige.

Du kommer att ansvara för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakt att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan den tid det kan ta olika lång tid innan din utbytta produkt når dig. 

Om du skickar en vara värd över 1000 SEK bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara.

 

Garanti för Therabodys produkter 

Följande gäller för alla produkter av varumärket Therabody™, dessa är: Theragun PRO, Theragun Elite, Theragun Prime, Theragun Mini, Therabody Wave Roller, Therabody Wave Duo, Therabody Wave Solo. 

 

För att Theragun-enheten eller en del ska repareras eller bytas ut under garantin måste den returneras med förbetald frakt. Denna garanti gäller inte för skador som Therabody bedömer vara orsakade av reparationer som utförts eller försökt av någon annan än behörig personal från Therabody, inklusive missbruk, ändringar, missbruk, normalt slitage, brist på underhåll eller olyckor. För eventuella garantifrågor, maila hello@lyfenordic.com

 

Denna garanti täcker inte skador som orsakats av missbruk, olycka, vätskor, inklusive men inte begränsat till, vatten eller lotioner, montering av obehöriga tillbehör, ändring av produkten, felaktig användning, obehöriga reparationer eller modifieringar, felaktig användning av elektrisk strömförsörjning, strömavbrott, variation i nätspänning, tappad produkt, funktionsstörning eller skada på en driftsdel från underlåtenhet att tillhandahålla tillverkarens rekommenderade underhåll, transportskador, stöld, försummelse, vandalism eller miljöförhållanden, förlust av användning under perioden produkten befinner sig på Theraguns reparationsanläggning eller på annat sätt väntar på delar eller reparationer eller andra förhållanden som inte ligger under Therabodys eller lyfenordics kontroll.

Denna garanti som tillhandahålls häri är den enda och exklusiva garantin. Det ska inte finnas några andra garantier uttryckta eller underförstådda, inklusive någon underförstådd garanti om säljbarhet eller lämplighet, eller någon annan skyldighet från företagets sida när det gäller produkter som omfattas av denna garanti. Therabody har inget ansvar för eventuella oavsiktliga, följdskador eller särskilda skador. Under inga omständigheter kommer denna garanti att kräva mer än reparation eller utbyte av delar eller delar som visar sig vara defekta inom den effektiva garantiperioden. Inga återbetalningar ges. Om reservdelar för defekta och material inte finns tillgängliga förbehåller Therabody sig rätten att göra produktbyten istället för reparation eller utbyte.

Denna garanti omfattar inte köp av öppnade, använda, reparerade, omförpackade och/eller återförslutna produkter, inklusive men inte begränsat till försäljning av sådana produkter på internetauktionssajter och/eller försäljning av sådana produkter av överskott eller bulkåterförsäljare. Alla garantier eller garantier ska omedelbart upphöra och upphöra när det gäller produkter eller delar därav som repareras, byts ut, ändras eller modifieras utan föregående uttryckligt och skriftligt medgivande från Theragun, Inc.

bottom of page