top of page

Zerobody hos Total Recovery i Oslo, Norge

Norges första Zerobody Dry Float är nu levererad och installerad hos kunden.

Total Recovery teamet är nöjda och kommer att satsa ordentligt på dry floating som behandlingsmetod för effektivare återhämtning.


Total Recovery har valt att lägga till en ländryggsmassage för att ge kunden ett alternativ till en ännu bättre upplevelse.


Floating handlar i grund och botten om att stänga ute alla externa stimuli, för att kroppen ska kunna hamna i ett djupt stadie av avslappning. Man tar bort känslan av gravitation, ljus, ljud och även värme eller kyla då vattnet är kroppstempererat.Dry Floating har tagit världen med storm!

Alla floatingälskare börjar ta sig ann dry floating, som ett mer praktiskt sätt att få samma effekter på hjärnan. Man har sätt att man lättare kan slappna av i Zerobody, då man inte är i direkt kontakt med vatten.

 

Zerobody till ditt gym, spa, klinik eller hotell?Kontakta oss för en skräddarsydd offert!


Zerobody - dry floating experience, är en praktisk och lönsam investering för verksamheter som vill erbjuda något utöver det vanliga. Det finns inga rörelsekostnader för Zerobody, vilket innebär att ROI är snabbare än t.ex. en vanlig floatingtank.

Som ett plus i kanten, kräver Zerobody ingen bemanning eller terapeut, bra va?

 

Lycka till, Total Recovery!

Comments


bottom of page