top of page

Möt Stina Andrén - Lyfe Nordics senaste familjemedlem!

Lär känna Stina Andrén, som under de kommande 10 veckorna kommer att köra sin LIA-praktik hos oss för att lära sig mer om försäljning och marknadsföring! Hon studerar idag till Account Manager, Digital Solutions på IHM Business School i Malmö.Vad var ditt första jobb?

Mitt första jobb var i kassan på Ica Supermarket (dåvarande Rimi, som 17 åring, alltså väääldigt längesen) Där var jag under några år och lärde mig faktiskt en hel del om kundbemötande, service, punktlighet och ordning och reda. Service och ordning & reda har alltid varit mina starka sidor.Vad tycker du om att göra på din fritid?

Jag älskar verkligen att dansa och sjunga, så gör jag inte de hemma med barnen (4 st mellan 5,5-13 år) så är det på något salsa/latino ställe. Egentid är väldigt viktigt för mig också och det ser jag till att få i form av långa promenader eller massage.Vilken är din favortifilm? Och varför?

Det var en svår fråga, det finns så många men en riktigt bra är EAT LOVE PRAY med Julia Roberts just för att den får mig att vakna upp lite och verkligen fundera på vad som är meningen med livet.Har du någon favorit-träningsform?

Nyss köpt nytt gymkort då det var 5 år sen jag var på gym, fanns inte de utbudet när jag bodde i en by i småland. Jag älskar korta intensiva pass men allra mest Zumba.Vad betyder välmående för dig?

Välmående för mig är att känna mig pigg, positiv och trygg. Att orka en hel dag med allt vad de innebär och fortfarande ha energi över på kvällen är en underbar känsla.Vad är ditt drömjobb?

Att kunna ha möjligheten att jobba varifrån som helst med försäljning inom skönhet och hälsa.Vad är det mest spännande med din roll på Lyfe Nordic?

Jag fastnade direkt när jag läste om just Lyfe Nordic och deras vision och deras mål. Jag vill utvecklas i min roll som säljare, träffa nya inspirerande människor och få djupare kunskaper om produkterna och deras effekter samt få nya verktyg i rollen som account manager.

bottom of page