Ny lansering - Zerobody Personal

Zerobody Personal innebär goda nyheter för ditt välbefinnande. Äntligen är alla fördelarna med floating -

internationellt erkänd som en av de mest effektiva behandlingarna mot stress - vid din dörr.
Dry Floating utvecklades ursprungligen för det medicinska området och stora internationella sportklubbar, men nu är behandlingen tillgänglig i en "smart" version för privat hemmabruk och kontorsmiljöer.

Förutom själva behandlingen är Zerobody Personal utformad för att även passa in som inredning och designobjekt.
Skillnader mellan Zerobody och Zerobody Personal

Med Zerobody Personal var det viktigt att förstärka skillnaderna och inte få den att uppfattas som något "mindre" än den klassiska Zerobody-modellen. Det finns ingen bättre eller sämre Zerobody, endast anpassningar efter olika behov.


1. Simplifiering

Den elektriska plattformen har tagits bort för att göra modellen mer praktisk för privat användande, det simplifierar produkten och reducerar kostnaderna.


2. Ljudguide i appen

Ljudguiden är inte integrerad i Zerobody Personal utan finns tillgänglig kostnadsfritt via Starpools 'My W-Place App'.


3. Eliminering av ländryggsmassage

Ländryggsmassagen är borttagen för att fokusera helt på att eliminera alla yttre stimuli och därmed maximera effekten av dry floating.


4. Eliminering av bas

Borttagen bas för enklare åtkomst. Du kan enkelt stiga ur Zerobody personal med hjälp av yttre sidohantag.
Varför Dry Floating?


Floating är en metod för att regenerera kropp och sinne. Behandlingen har postivia effekter på allt från sömnlöshet till kronisk smärta; från kognitiv förbättring till atletisk återhämtning.

När kroppen befinner sig i en viktlös och isolerad miljö aktiveras specifika hjärnområden som stimulerar en fysiologisk respons och aktivering av det parasympatiska nervsystemet, detta resulterar i reducerad stress och en förbättring av mentala prestationer