top of page

Zerobody dry float levererad till Alternativhälsan Östermalm!

Stockholms största floatingcenter har nu haft sin Zerobody dry float i några månader, och feedbacken är fantastisk! Flertalet kunder har valt att gå från traditionell floating i vatten, till dry floating.

Detta eftersom dry floating är betydligt mer bekvämt, praktiskt och behagligt för gemene man. Kunden kommer aldrig i kontakt med vattnet och behöver aldrig tänka på dusch, salt i öronen eller klaustrofobi.Citat 1 från kund:

”jag hade ett presentkort för 90 min Floating och gick upp efter 40 min. Ägarna visade mig den nya Zerobody som jag fick floata 60 min i och det var en magisk upplevelse jmf ”blöt” floating. Jag kommer nu köpa klippkort för Zerobody dry floating!”


Citat 2 denna kund har floatat 90 min i många år:

”jag lämnat nu blöt floating och övergår till dry floating. Upplevelsen är på ett positivt sätt mycket starkare och bättre. Rakt igenom succé, detta är min grej”


Vi har otroligt glada för den positiva feedback, och ser fram emot att fortsätta revolutionera wellness marknaden i Skandinavien.

/ Teamet på Lyfe Nordic

Comments


bottom of page