top of page

Recharge Room

- en plats för total återhämtning

Vad är det? 

Recharge Room är ett innnovativt wellnesskoncept som tagits fram av oss på Lyfe Nordic. Genom att kombinera produkter från vårt utbud är Recharge Room en helhetslösning för verksamheter som vill se över sina anställdas/kunders behov av återhämtning och regenering i det dagliga livet.

 

 

Vad ingår?

assonometrica-cuoio-military-black_CROMO.jpg
2 (2).png
3 (2).png
4.png

Vad kostar det?

5.png
1 (3).png

Beroende på vilka tillägg du väljer med kan priset skilja sig åt. Be om en offert här så återkommer vi med information om priser.

Recharge Room för

Företag

Att investera i dina medarbetares välmående och hälsa är inte längre en fördel, det är en nödvändighet. Med Recharge Room erbjuder du en komplett lösning med världsledande produkter inom återhämtning. 

 

Varför?

  • Att investera i medarbetarnas allmänna hälsa har kontinuerligt visat sig resultera i ökat engagemang, ökat fokus, mindre sjukskrivningar och mindre kostnader

  • Minska risken för utbrändhet och stress-relaterade sjukdomar 

  • Utveckla en hälsosam företagskultur som talanger söker sig till

Gym

Recharge Room för

Flera gym runt om i Sverige börjar nu inse vikten av att erbjuda en lösning inte bara för själva träningen, men även för återhämtningen mellan passen. Recharge Room är det perfekta komplementet för gymmet som vill ta nästa steg mot en helhetslösning. 

Varför?

  • Skapa mervärde för dina medlemmar och öka din omsättning 

  • Locka till dig nya kunder och differentiera dig på marknaden 

  • Utveckla en holistisk kultur med medlemmar som mår bättre på alla plan 

Daniel Brecheis

HR Director på Steelcase, München

"Erfarenheten har visat att investeringar i välbefinnande helt och hållet ligger i intresset för förbättrade affärsresultat tack vare en mer kreativ, engagerad och innovativ arbetsstyrka. När vi lärde oss om de vetenskapligt bevisade regenererande effekterna av Zerobody på kropp och själ och hur lätt det är att integrera det i arbetsdagen, passade det perfekt för välbefinnandekonceptet i vårt Learning & Innovation Center.”

Daniel-Breiches.jpg

Stefano Migliorini

"Tillståndet att flyta på Zerobody gav mig en känsla av djup avslappning som gjorde det möjligt för mig att utföra mentala övningar för att simulera mina fysiska rörelser på ett så spontant och verkligt sätt att jag hade en känsla av att mina leder verkligen fungerade".

IMMAGINE_EVIDENZA_FLOAT_AMBASSADOR_645X545.jpg
Offert Recharg Room

Begär offert

Fyll i din information så återkommer vi till dig!

Tack för ditt intresse. Vi återkommer så fort som möjligt.

bottom of page