ABEA Group Presentation SV.jpg

Detta är Lyfe Nordic

"Att leva betyder inte att du är levande."

Lyfe Nordic drivs av två barndomsvänner som beslutade att göra hälsa och välmående till en större prioritet i människors liv. Vi vill göra hälsa och välmående till en norm, samtidigt som det ska vara roligt.

 

Om vi kan bidra till att fler människor lever ett lyckligare och friskare liv,

då har vi lyckats.

Vilka vi är

Lyfe Nordic är ditt go-to ställe när du som företag eller privatperson vill investera i ditt eller dina kunders välmående.

Vad vi gör

Vi är Nordiska distributörer av wellnessprodukter som är framtagna av innovativa och världsledande företag.

Varför vi gör det

Våra produkter gör människor gladare, friskare, mer avslappnade och mer kapabla att leva livet fullt ut.

Våra värderingar

Effektivitet

För oss är det vikigt att våra produkter ger resultat. Vi strävar alltid efter att skapa en kundupplevelse som är utöver det vanliga.

Lycka

På Lyfe Nordic värderar vi produkter som kan erbjuda något unikt och nyskapande.  Simpelt sagt vill vi att våra produkter ska asssocieras med en wow-känsla!

Innovation

Hälsa och välmående ska vara kul! Vår vision är att bidra till en ökad lycka hos människor, och vi tar alltid in produkter som vi vet kan åstadkomma detta. 

Några ord från oss

Alexander Bica

Grundare

I över 10 år har jag tävlat för det svenska landslaget i brottning. Min livsstil är sådan att jag alltid letar efter nya sätt att prestera och återhämta min kropp och själ, speciellt efter hård träning och tävlingar. Jag vet hur värdefullt det är att må bra psykiskt för att kunna prestera på topp varje dag, men, det jag gör är inte bara för elitidrottare.

 

Det är för alla.

 

För ungefär två år sedan beslutade jag och min barndomsvän att skapa ett företag där vi kan sprida just detta. En plattform där både företag och privatpersoner kan hitta de senaste och mest innovativa produkterna för att kunna glömma livets stress, lindra fysiska och mentala spänningar samt smärta i kroppen. Tillsammans skapade vi Lyfe Nordic och vi är stolta över att idag jobba med globalt ledande varumärken inom hälsa, fitness & wellness.

1-min.png
2-min.png

Elias Alhar

Grundare 

Ända sedan jag kan minnas har jag velat göra ett positivit intryck i världen, jag tror de flesta av oss vill det.

Jag visste dock inte riktigt hur jag skulle kunna bidra på bästa sätt. Vad är mina styrkor? Vad bör jag fokusera på? När jag och Alex slog ihop våra krafter och skapade Lyfe Nordic kände jag plötsligt hur det var möjligt att skapa ett företag som kunde göra människor friskare och gladare. Jag hade hittat ett sätt att bidra!

 

Med en bakgrund i företagsekonomi och en passion för att lära mig nya saker hela tiden strävar jag dagligen efter att göra Lyfe Nordic till ett företag som håller högsta kvalitetsnivå och erbjuder produkter som stöds av vetenskaplig data.

 

Att ta hand om sin hälsa bör vara en prioritet, och jag hoppas vi kan bidra till att fler människor värderar sitt välmående.