top of page
ABEA Group Presentation SV.jpg

Detta är Lyfe Nordic

"Att vara vid liv betyder inte att du är levande."

Lyfe Nordic drivs av två barndomsvänner som beslutade att göra hälsa och välmående till en större prioritet i människors liv. 

Om vi kan bidra till att fler människor lever ett lyckligare och friskare liv,

då har vi lyckats.

Var allt började...

Det var slutet på 2019, då vi efter att ha besökt ett Olympiskt träningscenter som hade en kryokabin, bestämde oss för att starta en klinik i Malmö som erbjöd helkroppskryoterapi. Det var en uppkommande trend i Sverige och vi såg stor potential för främst idrottare och dess positiva effekter inom återhämtning. Efter flera månaders planering och letande efter lokal slog dock covid-pandemin till, vilket fick oss att tänka om.

Genom att driva en enda fysisk klinik i Malmö kan vi kanske hjälpa 20 människor dagligen att må bättre; men hur kan vi hjälpa tusentals människor, varje dag?

 

Denna fråga blev startskottet för vad som kom att bli Lyfe Nordic. Vi bestämde oss för att istället jobba med distribution av flera olika produkter och fortfarande göra riktig skillnad i människors liv. Detta gör det möjligt att sprida hälsorevolutionen i en större skala och våra kunder kan i sin tur ta hand om fler människor än vi någonsin hade kunnat med bara en klinik.

 

Omständigheterna tvingade oss att tänka större än endast en produkt eller behandlingsform och genom att bredda vyerna såg vi mängden innovation och fantastiska teknologier runt om i världen.

 

Idag är vi otroligt stolta över att jobba med globalt ledande företag inom hälsa och välmående och sprida dessa fantastiska produkter över hela Skandinavien. 

/ Alex & Elias

DSC08708.jpg

Våra värderingar

Effektivitet

För oss är det viktigt att våra produkter ger resultat, och vi strävar alltid efter att skapa en kundupplevelse som är utöver det vanliga.

Lycka

Hälsa och välmående ska vara kul! Vår vision är att bidra till en ökad lycka hos människor, och vi tar alltid in produkter som vi vet kan åstadkomma just detta. 

Innovation

Vi värderar produkter som är unika och innovativa. Simpelt sagt vill vi att våra produkter ska asssocieras med en wow-känsla!

Några ord från oss

Alexander Bica

Grundare

I över 10 år har jag tävlat för det svenska landslaget i brottning. Min livsstil är sådan att jag alltid letar efter nya sätt att prestera och återhämta min kropp och själ, speciellt efter hård träning och tävlingar. Jag vet hur värdefullt det är att må bra psykiskt för att kunna prestera på topp varje dag, men, det jag gör är inte bara för elitidrottare.

 

Det är för alla.

 

År 2019 beslutade jag och Elias att skapa ett företag där vi kan sprida just detta. En plattform där både företag och privatpersoner kan hitta de senaste och mest innovativa produkterna för att kunna glömma livets stress och återhämta kroppen på bästa sätt. Tillsammans skapade vi Lyfe Nordic och vi är stolta över att idag jobba med globalt ledande företag i branschen.

1.png
DSC08667.jpg
DSC08674.jpg

Elias Alhar

Grundare 

Ända sedan jag kan minnas har jag velat göra ett positivt intryck i världen - jag tror de flesta av oss vill det.

Jag visste dock inte riktigt hur jag skulle kunna bidra på bästa sätt. Vad är mina styrkor? Vad bör jag fokusera på? När jag och Alex slog ihop våra krafter och skapade Lyfe Nordic kände jag plötsligt hur det var möjligt att bygga ett företag som kunde göra människor friskare och gladare. Jag hade hittat ett sätt att bidra!

 

Med en examen i företagsekonomi och en passion för att lära mig nya saker och utvecklas strävar jag dagligen efter att göra Lyfe Nordic till ett företag som håller högsta standard och erbjuder produkter som stöds av vetenskaplig data.

 

Att ta hand om sin hälsa bör vara en prioritet, och jag hoppas vi kan bidra till att fler människor värderar sitt välmående. 

2.png
bottom of page