top of page

BOA Max 2

Lymfdränering

En unik & professionell enhet för effektiv lymfmassage.

 

BOA Max 2 är den första enheten i världen för sekventiell lymfdränering (pressoterapi) som ersätter och effektiviserar manuell lymfmassage.

100% icke-invasiv

Låg kostnad

Snabba resultat

Långvariga effekter

Finansiering

Installation & Frakt

Garanti

BOA-hero.png

Vad våra kunders-kunder säger

MARIA M.

“Gjorde lymfdränage med BOA Max 2 både över och underkropp. Vilken skillnad det blev på kroppen bara på en gång, fantastiskt."

Pasa B.

"Efter första behandling för lymfdränage syns resultat. Redan bokat ny tid!"

Susanne H.

“Fantastisk personal som på ett tryggt och säkert sett guidade en genom lymfmassage-behandlingen, och ett riktigt bra resultat.”

Viktoria S.

“Sån fantastisk behandling jag fick av Sean idag! Lymfdränage som hjälpte mitt system att dränera slaggprodukter och gav en skön känsla av lättnad. Jag ska följa programmet som Sean rekommenderar!."

Louise C.

"Jag testade på lymfmassage med BOA Max 2 och så lättare har jag mått samma dag men även 48 timmar efter behandlingen. Jag rekommenderar det till alla som har besvär med lymfsystemet."

Sana W.

“I got a combination treatment of fat freezing and lymphatic drainage. I felt extremely relaxed and well treated. After the treatment, my legs felt sooo much lighter and tension in my knees disappeared. I could feel the rush of blood circulation through my body which was amazing. So it was a fantastic experience, therefore I couldn't leave without booking my next appointment.”

Hur fungerar BOA Max 2?

BOA Max 2 är en lymfatisk dräneringsenhet (pressoterapi) av medicinsk kvalitet som designats enligt Dr. Vodders metoder för lymfdränage och erbjuder en mycket effektiv kompressionsterapibehandling.

Byxorna har 12 olika och överlappande kamrar i varje ben som sekventiellt fyller och spolar lymfsystemet med avslappnande tryck. Dräneringen minskar vattenansamlingen i benen, höfterna och bakdel genom lymfdränering, vilket gör benen mindre svullna, stramar upp huden och reducerar celluliter.

3-scaled-1-1.jpg

Fördelar med lymfdränage (pressoterapi)

BOA Max 2 kan hjälpa med följande:

Förbättrad blodcirkulation

Stärker och tonar lös hud

Muskelåterhämtning

Sportmassage

Reducering av celluliter

Spolar lymfystemet

Behandlar och förebygger vattenretention/ödem

Eliminerar och förebygger ådernät

BOA Max 2

Unikt överlappande system

Varje kammare är ansluten till nästa i ett överlappande system. Denna unika tekniska lösning gör att lymfan som trycks mot stora noder, lymfkörtlar och kärl inte faller av gravitationen, utan flyttas i rätt riktning och takt (enligt den manuella dräneringsmetoden) när nästa kammare fylls.

 

Användningen av enheter utan detta system är förknippad med en hög risk för överdriven lymfansamling i området, vilket associeras med farlig svullnad och eventuella skador.

mankiety_overlapping_navy_blue.jpg

Världsledande algoritmer för behandlingar med kraftfulla resultat.

mankiety-rozmiary3.jpg

24 kammare med justerbar storlek

Enheten har 24 kammare av högsta kvalitet: byxor för den nedre delen av kroppen och en jacka för den övre delen av kroppen.

Diametern kan ökas med lämpliga expanderare. Det finns olika typer av ärmar beroende på proceduren.

Jämn gradientreglering

Individuellt kontrollerat maximalt tryck reduceras i enlighet med tryckgradienten i lymfatiska kärl.

 

Detta innebär en kraftigare början av massagen i delar av kroppen med längre avstånd från inguinala noder (fötter, skaft) smidigt till en massage av medelhög och låg styrka i nivå med lår, bäcken och buk (i enlighet med med manuell dräneringsmetod).

mankiety_gradient_navy_blue.jpg

Vanliga frågor & svar

Vilka områden på kroppen behandlas främst?

BOA Max 2 är mångsidig i sin tillämpning, men några av de vanligaste målområdena inkluderar ben, rumpa, midja och överarmar.

Hur går utbildningen till?

Utbildningsprocessen inkluderar en 60-minuters digital träning i samband med köp, samt löpande stöd med alla dina frågor.

När börjar kunderna se resultat? 

Resultaten varierar givetvis för varje individ, men efter 12 behandlingar tenderar klienter att se signifikanta resultat.

Vad är detta en bra tilläggsbehandling för?

Populära kombinationer är bland annat:

  • Kryoterapi

  • Infraröd bastu

  • Rödljusterapi

  • Efter fettfrysningsbehandlingar

  • Hudtoning/uppstramning

Vill du veta mer? 

bottom of page