top of page

Kaasen Pro

inom fysioterapi

Världens mest innovativa och mångsidiga kryoterapienhet.
Förbättra och optimera prestanda, påskynda återhämtningen, förebygg och behandla specifika skadetillstånd.

Kaasen-1.jpg
Kaasen-4.jpg

Lindrar smärta och

möjliggör ökad rörelse

Lokaliserad kryoterapi

Kaasen är en trycksatt terapeutisk enhet som använder sig av koldioxid (-78°C) och tryck på upp till 37 m/s. Applicerad lokalt stimulerar Kaasen-enheten ett optimalt lokalt svar från kroppen för att förbättra återhämtningen av skadade vävnader.

 

Kaasen ger ifrån kall ånga under tryck vid kontaktpunkten med huden. Detta ger en terapeutisk massagefunktion utöver själva kylfunktionen. Kaasen innehåller dessutom en mjukvara som uppdateras löpande och ett komplett kit för att utföra flera typer av fysioterapeutiska behandlingar.

Fördelar med Kaasen

Kaasen-3_edited.jpg

Snabba och effektiva behandlingar

Massage- och manipulationstider kan halveras utan att minska effektiviteten – mindre obehag för klienter och utövare.

Ökade intäkter

Kortare behandlingstider innebär att fler kundmöten kan bokas varje dag.

fk1JR770.jpeg

Enkel muskelmanipulation

Upp till 25 % "lösare" muskler gör manipulation och massage enklare och bekvämare samt minskar risken för trötthet och upprepade belastningsproblem för utövaren.

Glada kunder

Positiva resultat kommer att förbättra nöjdhet och öka chansen för återkommande kunder.

Namnlös design (30).png

Business in a Box

Kaasen-kitet levereras komplett med ett brett utbud av icke-kirurgiska, icke-invasiva behandlingar. Det finns inga förbrukningsvaror, förutom CO2, som är allmänt tillgänglig i Sverige och administreras av oss i samband med köp.

 

Komplett utbildning och löpande support ingår. Du kommer att bli en del av Lyfe Nordic-familjen där bästa praxis delas mellan varandra och nya behandlingar kontinuerligt utvecklas.

Vad kunder säger

"Vi använder Kaasen som en integrerad del av våra fysioterapibehandlingar, med fantastiska resultat. I många fall har Kaasen lindrat smärta och minskat inflammation snabbare än andra behandlingsmetoder. Vi rekommenderar starkt lokaliserad kryoterapi som en del av fysioterapeutiska behandlingar till alla terapeuter."
- Agnieszka Hawrysz, sjukgymnast på idrottsskadeklinik
bottom of page