top of page

Red Light Innovation

Rödljusterapi är en behandlingsform som på senare tid blivit allt mer uppmärksammad för sina fantastiska fördelar och effekter på både kropp och sinne

På Lyfe Nordic har vi strävat efter att erbjuda lösningar inom rödljus som är både innovativa och marknadsledande i prestation och simpelhet. Nedan kan du utforska våra två lösningar inom rödljusterapi: Red Light Pod & Red Light Panel.

Red Light Pod

RÖDLJUSSÄNG

red light pod svart_edited.png

Red Light Panel

RÖDLJUSPANEL

red-light-panel_edited.jpg

Vad är rödljusterapi?

Rödljusterapi, eller photobiomodulation (PBM) är en behandling som stimulerar naturliga cellulära processer. Rött och nära infrarött ljus har blivit en av de enklaste och mest användbara behandlingarna för starkare immunförsvar, bättre återhämtning, lindring av smärtor och allmänt välbefinnande. Red Light Pod använder sig av en kombination av rött och nära-infrarött ljus med över 28 000 ledljus för att ge den mest effektiva behandlingen. 

Behandlingen är helt säker medan själva behandlingssessionen är avslappnande och smärtfri. Fotobiomodulationsterapi kan utföras på alla hudtyper och har inga biverkningar, den kräver heller ingen återhämtningstid.

bottom of page