top of page

Fraktpolicy

Alla beställningar behandlas inom 1 till 3 arbetsdagar (exklusive helger och helgdagar) efter mottagandet av din orderbekräftelse. Du får ett nytt meddelande när din beställning har skickats. 

Efter behandling är den estimerade leveranstiden inom Sverige 2-3 dagar. Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar. 

Hur spårar jag min order?

När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande från oss som innehåller ett spårningsnummer som du kan använda för att kontrollera dess status. Vänligen tillåt 48 timmar innan spårningsinformationen blir tillgänglig.

Om du inte har mottagit din beställning inom 2 dagar efter att du mottagit din leveransbekräftelsemail, vänligen kontakta oss på hello@lyfenonrdic.com med ditt namn och ordernummer, så undersöker vi det för dig.

Återbetalningar, returer och byten

Vi accepterar returer upp till 30 dagar efter leverans, om varan är oanvänd och i originalskick, och vi kommer att återbetala hela orderbeloppet minus fraktkostnaderna för returen.

Om din beställning skadas på något sätt, skicka ett e-postmeddelande till oss så snart som möjligt på lyfenordic@gmail.com med ditt beställningsnummer och ett foto av varans skick. Vi behandlar dessa från fall till fall men kommer att göra vårt bästa för att arbeta för en tillfredsställande lösning.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på hello@lyfenordic.com

bottom of page