top of page

Spadagarna 2022!

Uppdaterat: 14 okt. 2022

Nu är årets Spadagarna avklarat och det enda ordet som kan beskriva det är: SUCCÉ!

Wow, vilken respons och feedback.


Vi hade över 50 personer som provade och dry floating, känslan av att sväva i total tyngdlöshet. Den största delen av Sveriges spahotell var närvarande och provade, vilket ger oss ett kvitto på hur fantastiska Zerobody verkligen är.Vårt mål med mässan var att presentera Zerobody och dry floating behandlingen till folket i branschen för att förstå marknaden på ett bättre sätt. Feedbacken var lovande, och snart dyker Zerobody upp på tre nya ställen i Sverige och första recovery centret i Oslo.Tack till Gisela!

Vi hade med Gisela som är från vår partner Starpool i Italien, tillverkaren av Zerobody. Hon är expert på Zerobody och dry floating therapy. Hon gav alla våra besökare en speciell upplevelse med floating, vågor och aromatherapy.
Fullbokat!

Intresset för Zerobody och för att prova behandlingen var högre än förväntat. Vi behövde alltså boka specifika tider för varje person under hela dagen för att se till att alla fick en chans att prova på.Fördelar & effekter av dry floating therapy

  • Minskad stress, ångest och depressionssymtom

  • Snabbare och bättre mental och fysisk återhämtning

  • Förbättrad sömn

  • Förbättrad fokus och produktivitet

  • Minskad smärta i muskler och leder

  • Främjar djup avslappning och mindfulnessTack!


Vi vill säga tack till alla som bidrog och gjorde det till ett fantastiskt event. Tack även till Svenska Spahotell för detta härliga event. Vi syns nästa år!


/ Teamet på Lyfe Nordic

Comments


bottom of page