top of page

Clarion Hotel Sign

Stockholm, Sverige

Produkt:

clarion-slider1.webp

Bakgrund

Clarion Hotel Sign är ett av Stockholms största hotell, beläget mitt i stadens kärna. Innanför hotellväggarna hittar du 558 hotellrum, en konferensavdelning, en podcaststudio, bar och restaurang.

På åttonde våningen finner du spa- och hälsoklubben Selma City Spa med takpoolen alla pratar om. Under vintern kan du ta ett dopp i den uppvärmda poolen och njuta av den magiska utsikten över den vackra huvudstaden. På sommaren förvandlas poolen till den perfekta platsen att umgås med bra musik och spännande happenings.

På Selma City Spa kan du nu även skämma bort dig själv med spabehandlingar och Zerobody för den där extra välbefinnandeupplevelsen av Dry Float Therapy. Genom att vara en av de mest framstående spaanläggningarna i Sveriges huvudstad letar Selma City Spa ständigt efter sätt att utvecklas och erbjuda nya och innovativa behandlingar, varför Zerobody var ett självklart steg framåt.

 

I en snabbrörlig stad som Stockholm kommer Zerobody erbjuda många människor chansen att återhämta sig från vardagens stress och investera i sitt fysiska och psykiska välbefinnande.

vanja-card.webp
Vanja Trossö

Spa Manager, Selma City Spa

på Clarion Hotel Sign

"Att kunna erbjuda våra hotellgäster och våra lokalbefolkning en ny avkopplande behandling känns verkligen viktigt i dagens stressiga samhälle.

 

Här på Selma City Spa finns det alltid en känsla av stadspulsen, därför är Zerobody det perfekta komplementet till våra gäster."

bottom of page